TAULES INFORMATIVES ALS INSTITUTS
Actualitat
15 maig 2018
TAULES INFORMATIVES ALS INSTITUTS

Què són les Taules Informatives als Instituts del Pla d’Urgell?

Doncs és el desplegament de L’Oficina Jove (OJ)  als Instituts de Mollerussa. Un cop als centres, informem, assessorem, orientem i derivem a partir de les consultes que rebem.  Els temes són diversos; salut, carnet jove, participació juvenil, formació, tallers, etc…

 

Concretament  es fa una exposició de tots els tallers i cursos formatius que es realitzen a l’OJ, així com els que es fem als diferents municipis dins del programa Joventood Truck, demanant als joves i les joves que participin i aportin idees que els hi resultin útils i interessants per implementar-les al territori.

Els tallers més immediats ofertats per l’OJ són  curs de Premonitor/a  de lleure, per edats compreses entre els 15 i 17 anys, així com el curs de Monitor/a de lleure per majors de 18 anys o el curs de fotografia.

Seguidament, fem una explicació del programa Joves i Família i de l’Assessora’t, ambdós relacionats amb les diferents problemàtiques relacionades amb la gestió de les emocions, com problemes relacionats amb l’assetjament a les xarxes, bullying o estrès i ansietat.

Finalment, proposem  que s’apuntin al programa Odisseu, si pensen cursar estudis universitaris. Aquest programa té la finalitat de recuperar el talent de les zones rurals i aprofitar-lo per fer prosperar de la comarca en el futur.

 

 


Oficina Jove del Pla d'Urgell
Grup La Forestal d'Urgell, 3 baixos
Mollerussa 25230 (Lleida)
Telèfon: 973 60 09 57
606 22 86 13
pladurgell@oficinajove.cat
Destacats
Garantia Juvenil Feina Activa – SOC Talleristes Ajuda’ns a millorar Subscriu-te