XERRADES EMPRENEDORIA JOVE

Les formacions, la inscripció a les quals és gratuïta ja que han estat ofertes per la Diputació de Lleida, es faran tots en dissabte al matí i tindran una durada d’1 hora i mitja.

El primer tindrà lloc el 21 de febrer i sota el títol Autoocupa’t consistirà en un taller de metodologia participativa per potenciar entre els joves les competències i les actituds vinculades a l’esperit emprenedor. Aquest curs es complementarà amb un altre taller a través del qual es donarà eines als joves per definir el seu model de negoci seguint el mètode Canvas.

El segon es farà el 28 de febrer i tindrà com a eix Les noves professions 2.0 amb nocions sobre la tasca dels comunity mànagers o els domainers, entre altres.

Pel 7 de març hi ha previst donar a conèixer la manera d’utilitzar el Networking i la gestió dels contactes, un curs en que poden participar joves a partir de 14 anys, i el darrer dels cursos serà el 14 de març sota el títol Vols franquiciar el teu negoci?, on s’explicarà quin són els requisits bàsics a l’hora de convertir un negoci en una franquícia.

Totes les persones interessades en participar d’aquests cursos poden formalitzar la seva inscripció a l’Oficina Jove, l’horari de la qual és de dimarts a dissabte de les 10 a la 1 del matí i de dilluns a divendres també de 4 a 8 de la tarda. També es pot demanar informació per telèfon al 973-60 09 57.

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone


Oficina Jove del Pla d'Urgell
Grup La Forestal d'Urgell, 3 baixos
Mollerussa 25230 (Lleida)
Telèfon: 973 60 09 57
606 22 86 13
pladurgell@oficinajove.cat
Destacats
Subscriu-te