BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM DEL MERCAT D’INTERCANVI PEL GRAN RECAPTE D’ALIMENTS
Actualitat
10 novembre 2017
BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM DEL MERCAT D’INTERCANVI PEL GRAN RECAPTE D’ALIMENTS
 1. El concurs està adreçat a joves de 12 a 35 anys de la comarca del Pla d’Urgell.
 1. Formaran part del concurs totes aquelles fotos, originals i divertides, que mostrin la solidaritat en el dia del mercat d’intercanvi pel gran recapte. Per participar en el concurs heu seguiu el nostre usuari d’INSTAGRAM @ojpladurgell, etiqueteu les fotos amb els hashtag #mercatdintercanviojpu i #ojpladurgell.
 1. El premi: hi podran haver 5 guanyadors/es. Cada un dells/elles, obtindrà 2 xecs per valor de 5 Moll€euros (xecs que equivalen a 5 euros cada un). Els premis són gentilesa i col·laboració de Mollerussa Comercial.
 1. Les fotografies han de ser pròpies i es poden fer tant amb dispositiu mòbil com amb tauleta.
 1. El període de presentació de les fotografies és el mateix dia del mercat d’intercanvi (11 de novembre de 2017 de les 10 h a les 23:59 h). Durant aquest període es podran penjar tantes fotografies com es vulgui, totes entraran a concurs, sempre que compleixin els punts 1 i 2 d’aquestes bases.
 1. El 16 de novembre de 2017 el jurat decidirà les 5 fotografies guanyadores i es posarà en contacte amb els autors i/o autores a través d’un missatge a la seva fotografia d’Instagram. Els noms de les persones guanyadores es faran públics als comptes de FacebookTwitterInstagram de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell.

 

Ús de les imatges

 1. Tothom qui hi participi cedeix expressament a l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d’explotació i reproducció de les fotografies que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent Llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a Internet.
 1. La publicació d’imatges a l’Instagram amb l’etiqueta  #mercatdintercanviojpu significa l’acceptació d’aquestes bases i de totes les condicions d’Instagram.

Ús de les dades

 1. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #mercatdintercanviojpu implica el permís perquè des de l’organització es puguin posar en contacte amb els autors i/o autores de les fotografies. Els noms de les persones guanyadores també es podran fer públics a través de diferents canals de comunicació.
 1. L’Oficina Jove no es fa responsable dels drets de les persones que puguin aparèixer a les fotografies.

Jurat i premis

 1. El Jurat, que emetrà públicament el veredicte el 16de novembre de 2017, està format pels tècnics i tècniques de l’Oficina Jove.
 1. Hi haurà màxim 5 fotografies guanyadores. Es valorarà la qualitat i la creativitat de la imatge i és imprescindible que hi apareguin elements del mercat, com objectes, aliments… La intenció del concurs és saber la solidaritat del jovent del Pla d’Urgell i la participació en actuacions com aquesta. També tindrem en compte el nombre de likes de la fotografia.
 1. La decisió del Jurat serà definitiva, sempre que s’hagi pogut localitzar la persona guanyadora en un període de 48 hores posteriors a fer pública la decisió del Jurat a través de les xarxes socials. En cas de no obtenir cap resposta per part seva, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge més votada per part del Jurat. I així successivament.
 1. L’Oficina Jove es reserva el dret de declarar desert el premi.
 1. El premi consistirà en 2 xecs de 5 Moll€euros (equivalents a 5€ cada xec). Gentilesa de Mollerussa Comercial.

Informació addicional

 1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic.
 1. Per causes alienes a l’organització aquestes indicacions poden ser modificades.

 


Oficina Jove del Pla d'Urgell
Grup La Forestal d'Urgell, 3 baixos
Mollerussa 25230 (Lleida)
Telèfon: 973 60 09 57
606 22 86 13
pladurgell@oficinajove.cat
Destacats
Garantia Juvenil Feina Activa – SOC Talleristes Ajuda’ns a millorar Subscriu-te