17 D’ABRIL. DIA EUROPEU DE LA INFORMACIÓ JUVENIL
Actualitat
17 abril 2018
17 D’ABRIL. DIA EUROPEU DE LA INFORMACIÓ JUVENIL

Actualment vivim en un món on l’accés a la informació és cabdal per conèixer els drets i obligacions que tenim les persones que convivim en societat.

Aquest dret a la informació és indispensable en la població jove, que es troba en una franja d’edat que suposa la transició cap a l’adultesa i han de prendre decisions importants que afectaran el futur de les seves vides.

Els adults tenen la possibilitat de recolzar la seva presa de decisions en les experiències passades. Els joves, en canvi, han de prendre una sèrie de decisions per primer cop que els hi exigeix informar-se d’aspectes legals o d’experiències d’altres persones.

La informació adreçada als joves pot ajudar-los a assolir els seus objectius i promoure la participació com a membres actius de la societat, ampliant el ventall de possibilitats i promovent la seva autonomia.

A la nostra comarca, el jovent es pot adreçar a l’Oficina Jove a Mollerussa per tenir accés a les següents temàtiques informatives: treball, formació, salut, habitatge, activitats d’oci, mobilitat internacional i programes d’inserció laboral. A la vegada, oferim els nostres recursos per assessorar per qualsevol aspecte que els joves tinguin inquietuds o necessitats.


Oficina Jove del Pla d'Urgell
Grup La Forestal d'Urgell, 3 baixos
Mollerussa 25230 (Lleida)
Telèfon: 973 60 09 57
606 22 86 13
pladurgell@oficinajove.cat
Destacats
Garantia Juvenil Feina Activa – SOC Talleristes Ajuda’ns a millorar Subscriu-te